winddogcafe.co.uk

Bästa lösningen

May 13th, 2014 by admin

Jag tror att det varierar en hel del hur pass stark eller svag man vill att ens badrumsbelysning ska vara. Det är faktiskt ganska så stor skillnad just i badrummet hur det uppfattas. Ibland vill jag att det ska vara riktigt så där ljust så att jag kan se mig själv på ett bra sätt. Jag vill ju liksom kunna sminka mig på ett bra sätt och se till att allting kommer på rätt plats där det ska vara. Det finns dock gånger då jag vill att det ska vara mörkare där bara så att det blir mysigare, kanske när jag badar. Just därför har jag tänkt köpa en dimmer, det känns faktiskt som en riktigt bra idee. Då behöver man liksom inte välja utan kan ställa in det efter ens behov. Det är nog den absolut bästa lösningen känner jag.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.