winddogcafe.co.uk

Helt hennes stil

December 28th, 2013 by admin

Om jag skulle få för mig att köpa en pool så skulle jag nog direkt rikta mig mot svenskapoolfabriken stockholm . Min kompis köpte en pool där och den är hur häftig som helst. Hon har ju alltid gillat vatten så jag fattar att hon har köpt en så pass stor pool. När hon var ung så började hon träningssimma och det lär ha färgat hennes liv lite för hon har ett stort intresse för alla sporter som har med vatten att göra. Så som undervattensrugby eller dykning och så vidare. Det är verkligen kul att komma hem till henne om man har samma intressen, det finns ju så himla mycket att göra där och nu när hon har en egen pool så är det ännu roligare. Jag skulle inte bli förvånad om hon skulle vilja bygga ett hopptorn till bassängen. Det skulle vara helt hennes stil.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.